04.3.
DANAS

min
max

°C
°C

05.3.
SUTRA

min
max

°C
°C

06
SIJ


Potres koji je oko 18.00 sati zabilježen kod Petrinje, osjetio se i na području Karlovačke županije. ŽVOC Karlovac ne bilježi dojave građana o štetama.

Ovim putem obavještavamo i kako su svi naši vatrogasci upućeni danas u Glinu dobro te su i prije potresa završili s aktivnostima na objektima.

Danas je u Glini bilo angažirano ukupno 159 vatrogasaca s 38 vatrogasnih vozila.

05
SIJ


Na područje Sisačko-moslavačke županije Vatrogasna zajednica Karlovačke županije uputila je danas 86 vatrogasaca i 26 vatrogasnih vozila gdje se u Glini nastavljaju aktivnosti na brzoj sanaciji objekata. Od 29. prosinca do danas vatrogasci su uz pomoć alpinista, pripadnika sustava civilne zaštite i djelatnika građevinskih tvrtki odradili intervencije na ukupno 936 objekata.

01
SIJ


U protekla 24 sata ŽVOC Karlovac evidentirao zaprimio je 22 dojave građana o oštećenjima krovišta i dimnjaka uzrokovanih potresom, većinom na području grada Karlovca gdje je na sanaciji objekata bilo angažirano 25 vatrogasaca od čega 16 iz redova DVD-a, a 9 vatrogasaca JVP grada Karlovca. U tijeku je još 28 intervencija.

Nastavak...

31
PRO


U protekla 24 sata ŽVOC Karlovac evidentirao je ukupno 38 dojava građana o oštećenjima objekata uslijed potresa većinom na području grada Karlovca gdje je u tijeku 28 intervencija na sanaciji krovišta i dimnjaka.  U tijeku je i sanacija oštećenih objekata na području općine Lasinja gdje je jutros upućena autoljestva JVP Ogulin s dva vatrogasca i 30 vatrogasaca s 4 vozila s područja Žakanja i Kamanja.

Nastavak...

30
PRO


Na području grada Karlovca u tijeku je 45 intervencija sanacije posljedica jučerašnjeg potresa. Radi se o oštećenim krovištima i urušenim dimnjacima. Na terenu je uz vatrogasce JVP grada Karlovca i 26 vatrogasaca dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Karlovca. Veća oštećenja zabilježena su i na području Lasinje gdje su također vatrogasci DVD-a Lasinja, DVD-a Crna Draga i DVD-a Desno Sredičko angažirani na sanaciji oštećenih krovišta i dimnjaka na objektima.

Nastavak...