04.3.
DANAS

min
max

°C
°C

05.3.
SUTRA

min
max

°C
°C

05
LIS

Osposobljavanja za spašavanja iz poplava

Novosti, Vježbe i osposobljavanja, Ostalo, VZG Duga Rese


Održan program osposobljavanja za spašavanja iz poplava za 16 članova zajedničkogprekograničnog operativnog tima zaštite i spašavanja HITRO INTERREG Slovenija-Hrvatska2014.-2020.

Nastavak...

08
PRO

Održan tečaj prve pomoći za 40 vatrogasaca prekograničnog tima HITRO

Novosti, VZG Duga Rese, Ostalo, Vježbe i osposobljavanja


Vatrogasna zajednica Grada Duga Rese i Gasilska zveza Črnomelj održali su trodnevni tečaj osposobljavanja za pružanje prve pomoći unesrećenima i drugim osobama do pružanja hitne medicinske pomoći ili do prijema u zdravstvenu ustanovu za 40 vatrogasaca koji su članovi zajedničkog prekograničnog operativnog tima zaštite i spašavanja HITRO. Tečaj je proveden od 6.12.19. do 8.12.19. u Duga Resi, a sudionici tečaja dobili su certifikate o završenom tečaju prve pomoći.

Nastavak...

07
STU

Potpisana bilateralna povelja

Novosti, VZG Duga Rese, Ostalo


Nastavak...

16
STU

Predstavljanje projekta HITRO

Novosti, VZG Duga Rese, Ostalo, Sastanci i sjednice, Najave


23. listopada 2018. godine u gradskoj vijećnici Grada Duga Rese održana je početna konferencija projekta "HITRO" SLO-HR 445 – Zajednički prekogranični operativni tim zaštite i spašavanja. Nositelj prekograničnog EU projekta je Grad Duga Resa, a VZGDR sudjeluje u ulozi partnera, zajedno sa Občinom Črnomelj i Gasilskom zvezom Črnomelj.

Nastavak...

31
SVI

Spust po Kupi u Jurovskom Brodu

Novosti, VZO Žakanje, Ostalo, Najave


DVD Jurovski Brod i ove godine organizira tradicionalni međunarodni spust vatrogasnih ekipa čamcima po rijeci Kupi, u Jurovskom Brodu, dana 27.06.2015. godine (subota).

Više o priredbi i prijavama za sudjelovanje: Spust po Kupi 2015. - pdf.