05.3.
DANAS

min
max

°C
°C

06.3.
SUTRA

min
max

°C
°C

05
LIS

Osposobljavanja za spašavanja iz poplava

Novosti, Vježbe i osposobljavanja, Ostalo, VZG Duga Rese


Održan program osposobljavanja za spašavanja iz poplava za 16 članova zajedničkogprekograničnog operativnog tima zaštite i spašavanja HITRO INTERREG Slovenija-Hrvatska2014.-2020.

Nastavak...

09
OŽU


Vatrogasna zajednica Grada Duga Rese i Gasilska zveza Črnomelj organizirali su Program osposobljavanja za spašavanje u ruševinama u trajanju od 5 dana za 40 vatrogasaca koji su članovi zajedničkog prekograničnog operativnog tima zaštite i spašavanja HITRO. Program se održava u terminima 28.2.2020. – 1.3.2020., te 7.3.2020.

Nastavak...

08
PRO

Održan tečaj prve pomoći za 40 vatrogasaca prekograničnog tima HITRO

Novosti, VZG Duga Rese, Ostalo, Vježbe i osposobljavanja


Vatrogasna zajednica Grada Duga Rese i Gasilska zveza Črnomelj održali su trodnevni tečaj osposobljavanja za pružanje prve pomoći unesrećenima i drugim osobama do pružanja hitne medicinske pomoći ili do prijema u zdravstvenu ustanovu za 40 vatrogasaca koji su članovi zajedničkog prekograničnog operativnog tima zaštite i spašavanja HITRO. Tečaj je proveden od 6.12.19. do 8.12.19. u Duga Resi, a sudionici tečaja dobili su certifikate o završenom tečaju prve pomoći.

Nastavak...

28
SVI


U subotu 01. lipnja 2019. godine u popodnevnim satima u organizaciji Vatrogasne zajednice Karlovačke županije bit će održana završna vježba za polaznike osposobljavanja za zvanje ''vatrogasni časnik I. klase''. Vježba će obrađivati temu ''Komunikacija i sustav vođenja i zapovijedanja na vatrogasnim intervencijama''. Za potrebe pripreme i provedbe vježbe koristit će se aplikacije HVZ-a, VATROnet i UVI, a ostale informacije bit će objavljivane na portalu www.vzkz.hr i službenoj Facebook stranici VZ Karlovačke županije.

Nastavak...

13
PRO


Zbog nedovoljnog broja prijava, usavršavanje za specijalnost ''Akcidenti s opasnim tvarima'' odgađa se za iduću godinu.