04.3.
DANAS

min
max

°C
°C

05.3.
SUTRA

min
max

°C
°C

16
STU

Predstavljanje projekta HITRO

Novosti, VZG Duga Rese, Ostalo, Sastanci i sjednice, Najave


23. listopada 2018. godine u gradskoj vijećnici Grada Duga Rese održana je početna konferencija projekta "HITRO" SLO-HR 445 – Zajednički prekogranični operativni tim zaštite i spašavanja. Nositelj prekograničnog EU projekta je Grad Duga Resa, a VZGDR sudjeluje u ulozi partnera, zajedno sa Občinom Črnomelj i Gasilskom zvezom Črnomelj.

Nastavak...

01
VELJ

Vatrogasni bal 2017

Novosti, Najave


U skladu sa povijesnom tradicijom vatrogasne službe a povodom blagdana sv. Valentina Vatrogasna zajednica Karlovačke županije, Vatrogasna zajednica grada Karlovca, Javna vatrogasna postrojba grada Karlovca ima posebnu čast  pozvati Vas s pratnjom da uveličate VATROGASNI BAL  koji se ima održati  u utorak 14.veljače 2017.

Nastavak...

03
SVI


Naputak vezan uz proslavu 140. obljetnice Hrvatske vatrogasne zajednice, koja će se održati u Zagrebu, 7. svibnja 2016., preuzmite ovdje: Naputak - 140. obljetnica HVZ

MIMOHOD HVZ - NAPUTAK II

26
VELJ

Ispiti za polaznike osposobljavanja

Novosti, Vježbe i osposobljavanja, Najave


U prilogu se nalazi popis polaznika osposobljavanja za vatrogasne časnike klasa 2016/1 koji su zadovoljili uvjete za pristup ispitima . Prijave za ispit u određenom terminu mogu se izvršiti upisom u listu koja je objavljena na oglasnoj ploči predavaone Vatrogasnog centra Karlovac ili direktno kontaktom sa predmetnim nastavnikom. Svaki predmetni nastavnik će dati upute za ispitni postupak (usmeno, pismeno ili praktično) te odrediti termine dodatnih ispita .  LISTA KANDIDATA - VATROG.

Nastavak...

31
SVI

Spust po Kupi u Jurovskom Brodu

Novosti, VZO Žakanje, Ostalo, Najave


DVD Jurovski Brod i ove godine organizira tradicionalni međunarodni spust vatrogasnih ekipa čamcima po rijeci Kupi, u Jurovskom Brodu, dana 27.06.2015. godine (subota).

Više o priredbi i prijavama za sudjelovanje: Spust po Kupi 2015. - pdf.