26.2.
DANAS

min
max

°C
°C

27.2.
SUTRA

min
max

°C
°C

22
OŽU

Godišnja skupština

Novosti, Najave


Redovna Godišnja skupština DVD-a Slunj održat će se 2.travnja 2011.g. u 17 sati u prostorijama LD "Korana" Slunj u mjestu Slušnica. Organizirani prijevoz bit će istog dana od 16 sati ispred DVD-a Slunj.

02
OŽU


Na zahtjev vodstva Vatrogasne zajednice Karlovačke županije župan Ivan Vučić, sa suradnicima, primio je danas (srijeda, 2. ožujka) predsjednika, tajnika i glavnog vatrogasnog zapovjednika Vatrogasne zajednice Karlovačke županije te predsjednike Vatrogasnih zajednica gradova i općina.

Nastavak...

02
OŽU

Godišnja skupština

Novosti, Najave


Redovna sjednica Skupštine DVD-a Bukovlje /VZ G.Stol/ održat će se 19.3.2011.god. u Bukovlju u 18 sati.

01
OŽU


Dobrovoljno vatrogasno društvo Velika Jelsa iz Karlovca bogatije je za još jedno vatrogasno vozilo. Poklonili su ga članovi prijateljskog i zbratimljenog DVD-a Jelsa sa otoka Hvara s kojim vatrogasci karlovačke Velike Jelse surađuju više od 30 godina.

Nastavak...

01
OŽU


U nedjelju 27.2.2011.god. ekipa državnih prvakinja u kategoriji ženske vatrogasne mladeži - DVD Josipdol, boravila je kod predsjednika Republike gospodina Ive Josipovića. Posjetu su bili nazočni, Predsjednik Vatrogasne zajednice karlovačke županije Želimir Misir, Predsjednik Vatrogasne zajednice grada Ogulina Franjo Kolić, Predsjednik i zapovjednik DVD-a Josipdol Josip Bokulić i Marinko Turkalj kao i voditeljica pobjedničke ekipe Marijana Turkalj. Posjet je bio organiziran u sklopu programa s Predsjednikom na kavu.