12.7.
DANAS

min
max

°C
°C

13.7.
SUTRA

min
max

°C
°C

08
LIP

Rezultati Kupa Ribarići 2011

Novosti, Kup 2011 - Putevima ZNG - Ribarići 2011


Objavljeni su rezultati sa kup natjecanja "Putevima ZNG - Ribarići 2011."

Preuzmite ovdje: Rezultati - svi - doc

23
SVI


Više od dvije tisuće vatrogasaca iz svih krajeva Hrvatske očekuje se i ove godine na tradicionalnom hodočašću u Hrvatsko nacionalno Svetište Majke Božje Bistričke u Mariju Bistricu. Ovoga puta hodočašće će biti u nedjelju 29. svibnja. Organizator dvanaestog hodočašća vatrogasaca i ovoga puta je Hrvatska vatrogasna zajednica, a pripreme za taj pohod pri kraju su i u Vatrogasnoj zajednici karlovačke županije.

Nastavak...

09
SVI

Rezultati 4. Kupa DVD-a Oštarije

Novosti, Kup 2011 - 4. kup DVD Oštarije


Objavljeni su rezultati sa 4. Kupa DVD-a Oštarije, održanog 7. svibnja 2011. u Oštarijama. Preuzmite ovdje: Rezultati - Seniori A - pdf, Rezultati - Seniorke A - pdf, Rezultati - Seniori B - pdf, Poredak - Kup VZKŽ 2011 (ažurirano 9.5.

Nastavak...

09
SVI


Brojni zanimljivi programi odvijaju se cijelog dana u gradu na četiri rijeke u sklopu velike proslave 140. rođendana DVD-a Karlovac (te 40 godina prve profesionalne karlovačke vatrogasne postrojbe) i 135. obljetnice osnutka Hrvatske vatrogasne zajednice. Brojni vatrogasci iz svih krajeva Hrvatske koji su se okupili u Karlovcu snimit će i dvije milenijske fotke s poznatim fotografom Šimom Strikomanom.

Nastavak...

09
SVI


Karlovac će cijelu subotu biti u znaku vatrogasaca i njihova slavlja. Naime, osim što će se u Zorin domu na 27. smotri okupiti vatrogasni puhački orkestri iz cijele Hrvatske, Dobrovoljno vatrogasno društvo Karlovac slavit će 140. godinu svoga osnutka. Oba događaja milenijskim fotografijama će zabilježiti Šime Strikoman.

Nastavak...