04.4.
DANAS

min
max

°C
°C

05.4.
SUTRA

min
max

°C
°C

11
RUJ


I ove godine Udruga profesionalnih vatrogasaca Hrvatske zajedno s Vatrogasnom zajednicom Karlovačke županije i Javnim vatrogasnim postrojbama grada Zagreba, Karlovca i Varaždina organizira radionicu ‘’Spašavanje u prometu 2019.’’ Radi se o prikazu taktičkih zadataka s kojima se vatrogasna služba svakodnevno susreće na terenu. Radionicu planiramo održati 08. i 09. studenog 2019. godine na području Karlovačke županije. Više informacija o načinu prijava te sve ostale detalje, objavit ćemo na vrijeme.

10
RUJ


U VATROnetu pod Modulom ''Osposobljavanja'' Vatrogasna zajednica Karlovačke županije otvorila je prijave za osposobljavanje za zvanje dočasnik, dočasnik I. klase, časnik i časnik I. klase. Iako je kao mjesto osposobljavanja upisan Karlovac, točna lokacija bit će objavljena naknadno nakon što završe prijave koje traju do 30. rujna 2019. godine do 15.00 sati.

Napominjemo kako prijavljeni kandidati moraju imati važeće liječničko uvjerenje.

05
RUJ


U VATROnetu pod Modulom ''Osposobljavanja'' Vatrogasna zajednica Karlovačke županije otvorila je prijave za osposobljavanje za zvanje ''vatrogasac''. Osposobljavanje je prvenstveno namijenjeno za članove DVD-a čije nadležne vatrogasne zajednice ne organiziraju navedeno osposobljavanje.

 Iako je kao mjesto osposobljavanja upisan Karlovac, točna lokacija bit će objavljena naknadno nakon što završe prijave koje traju do 30. rujna 2019. godine do 15.00 sati.

02
KOL


DVD Draganići u subotu 10. kolovoza 2019. godine organizira 2. natjecanje vatrogasnog pomlatka. Natjecanje počinje u 16.00 sati. Istoga dana s početkom u 19.00 sati bit će održana i pokazna vatrogasna vježba. Više informacija o natjecanju i vježbi nalazi se u pozivima.

Natjecanje za pomladak DVD-a Draganići - poziv

Vatrogasna vježba DVD-a Draganići

28
SRP


Iako je požar kod Šibenika i dalje aktivan, zbog povoljnih vremenskih uvjeta, a uz pomoć zračnih snaga, najkritičniji dijelovi požara više ne prijete naseljenim mjestima, stoga je glavni vatrogasni zapovjednik RH opozvao zapovijed za izvanrednu dislokaciju.

Interventni vatrogasni modul Vatrogasne zajednice Karlovačke županije sukladno opozivu, vraćen je natrag prema matičnim postrojbama.