22.1.
DANAS

min
max

°C
°C

23.1.
SUTRA

min
max

°C
°C

01
LIS


Na Športsko-rekreacijskom centru Višnjik u Zadru u subotu 29. rujna 2018. godine održano je 13. Državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske. U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, a uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Zadarske županije, natjecanje je okupilo 1.500 članova ekipa vatrogasne mladeži, voditelja i vatrogasnih sudaca iz Hrvatske u 115 natjecateljskih odjeljenja. Vatrogasnu zajednicu Karlovačke županije predstavljalo je pet vatrogasnih sudaca i šest natjecateljskih odjeljenja.

Nastavak...

21
RUJ


Vatrogasna zajednica Karlovačke županije raspisala je u VATROnetu usavršavanja za specijalnosti: strojar, radovi na vodi, vezist, spašavanje pri tehničkim intervencijama, aparati za zaštitu dišnih organa i akcidenti s opasnim tvarima. Rok za prijavu je 1. listopada 2018. godine, a broj pristupnika je 40 po osposobljavanju. Ukoliko neće biti dovoljno prijava, rok se može produžiti.

 Napominjemo kako za usavršavanja pristupnici moraju imati važeći liječnički pregled.

17
RUJ


U sklopu 1. kupa ''Operativnog sektora Rečica'', u subotu 15. rujna 2018. godine održana je i završnica Kupa Vatrogasne zajednice Karlovačke županije za 2018. godinu u kategorijama mladeži te seniora i seniorki A i B. Ujedno, najboljima u kategorijama pomlatka podijeljene su medalje i diplome. Rezultati Kupa VZKŽ za 2018. godinu nalaze se ispod.

Nastavak...

17
RUJ


Objavljeni su rezultati Kupa ''Operativnog sektora Rečica 2018.'' održanog 15. rujna 2018. godine.

Nastavak...

07
RUJ


U subotu 15. rujna 2018. godine bit će održan 1. vatrogasni kup operativnog sektora Rečica. Kao što je i bilo najavljeno, natjecanje će biti za kategorije seniora A i B te mladeži, a početak je u 14.00 sati. Organizatori natjecanja mole ekipe koje ostvaruju plasman na Kupu VZKŽ da im se jave.

Ovo je ujedno i posljednje kolo Kupa VZKŽ za 2018. godinu pa će nakon natjecanja biti održano proglašenje najboljih.

Za najbolje tri ekipe na Kupu VZKŽ u kategoriji pomlatka istoga dana bit će održana podjela medalja i diploma s početkom u 17.00 sati.