20.1.
DANAS

min
max

°C
°C

21.1.
SUTRA

min
max

°C
°C

01
SIJ


U protekla 24 sata ŽVOC Karlovac evidentirao zaprimio je 22 dojave građana o oštećenjima krovišta i dimnjaka uzrokovanih potresom, većinom na području grada Karlovca gdje je na sanaciji objekata bilo angažirano 25 vatrogasaca od čega 16 iz redova DVD-a, a 9 vatrogasaca JVP grada Karlovca. U tijeku je još 28 intervencija.

Zbog velikog broja oštećenih objekata na području općine Lasinja, po zapovijedi županijskog vatrogasnog zapovjednika, kao ispomoć u otklanjanju posljedica potresa jučer su upućena 33 vatrogasca i 5 vatrogasnih vozila s područja županije i to 24 vatrogasca i 3 vozila iz Žakanja, 7 vatrogasaca i 1 vozilo iz Kamanja i 2 vatrogasca i 1 vozilo iz Ogulina. Na području Lasinje vatrogasci su u razdoblju od 29. prosinca do 1. siječnja sanirali ukupno 73 objekta.

Na područje Sisačko-moslavačke županije kao ispomoć u otklanjanju posljedica potresa, danas je upućeno 115 vatrogasaca i 29 vatrogasnih vozila.

U protekla 24 sata ŽVOC Karlovac evidentirao je i tri intervencije. Vatrogasci JVP grada Karlovca gasili su požar automobila i otvarali stan, a vatrogasci DVD-a Draganići i DVD-a Mrzljaki-Goljak sanirali su prometnicu.