12.7.
DANAS

min
max

°C
°C

13.7.
SUTRA

min
max

°C
°C

18
RUJ


Mi Star d.o.o. poziva na prezentaciju opreme za spašavanje u poplavama koja je namijenjena vatrogascima, civilnoj zaštiti i ostalim hitnim službama za brzu reakciju kod  rastućeg toka vode i spašavanje ljudi i imovina kod već razlivenih voda.

Nastavak...

11
RUJ


Od 27.04.2014-e godine na snazi je novi pravilnik o korištenju računalne aplikacije HVZ-e Vatrogasna mreža. Sukladno tome SVE organizacije (DVD/VZG/VZO/VZP) su dužne obnoviti Ugovore za korištenje aplikacije sa postojećim operaterima. Po organizaciji (DVD/VZG/VZO/VZP) je potrebno odrediti minimalno dva člana koji će biti operateri u organizaciji. Ugovore je potrebno obnoviti do 01.01.2015-e godine. U nastavku je opisana procedura obnove ugovora i dostupni su obrasci za preuzimanje...

Nastavak...

31
SRP

Poziv na 3. kamp Zavoda "Vizija Varnosti"

Novosti, Najave, Vježbe i osposobljavanja


U prilogu je objavljen poziv na 3. međunarodni kamp Zavoda "Vizija Varnosti" koji se održava 18., 19. in 20. rujna u Puščavi, općina Šentrupert, Slovenija. Tema ovogodišnjeg kampa je "Eskalacija različitih masovnih nesreća nakon potresa".

Preuzmite ovdje: Poziv na 3. kamp Zavoda "Vizija Varnosti"

12
SRP

Poziv na "Spust po Kupi"

Novosti, Najave, Ostalo, VZO Žakanje


DVD Jurovski Brod organizira IV međunarodni vatrogasni Spust po Kupi/Kolpi 2014, u subotu 2. kolovoza 2014.

Preuzmite ovdje: Spust po Kupi 2014 - Poziv - pdf

31
SIJ


Skupština Vatrogasne zajednice Karlovačke županije predviđa se za 21.02.2014.g. sa početkom u 18,00 sati. Mjesto održavanja Skupštine biti će naknadno određeno i navedeno u materijalima za sjednicu.