12.7.
DANAS

min
max

°C
°C

13.7.
SUTRA

min
max

°C
°C

09
LIS

Poziv na seminar vatrogasnih operatera

Novosti, Vježbe i osposobljavanja, Najave


Dana 10. listopada 2012. godine s početkom u 17,00 sati u prostorijama DVD-a Velika Jelsa (VZG Karlovac), održati će se seminar operatera Vatrogasne mreže. Predavači će biti djelatnici Hrvatske vatrogasne zajednice. Na seminaru će u prvom dijelu biti obrađene nove aplikacije, odnosno promjene i poboljšanja koja su nastupila u proteklom razdoblju. U drugom dijelu seminara obradit će se način unosa i vođenja evidencija vatrogasnih intervencija putem Vatrogasne mreže.

Nastavak...

05
RUJ

Proslava 80 godina postojanja !

Novosti, Najave, Obljetnice


Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornje Mekušje 15. rujna obilježava 80 godina rada i postojanja svečanom sjednicom Skupštine u 19 sati..

 

05
LIP

60. godina DVD-a Tuškani

Novosti, Obljetnice, Najave


Dobrovoljno vatrogasno društvo Tuškani održat će svečanost obilježavanja 60-te obljetnice utemeljenja i rada. Svečanost će se održati 15.6.2012. godine. Program počinje polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u 16 sati, Sveta misa održat će se u mjesnoj crkvi u Mahičnom s početkom u 16,30 sati a svečana sjednica DVD-a u 19 sati. 

14
SVI

Županijsko vatrogasno natjecanje

Novosti, Najave, Natjecanja


Vatrogasna zajednica karlovačke županije donijela je odluku da će se odgođeno županijsko natjecanje održati u subotu, 19.5.2012.g. u Oštarijama, prema istoj satnici prijava i početkaa natjecanja, kako za podmladak i mladež, tako za seniorke i seniore.

Raspored natupa natjecateljskih odjeljenja ostaje isti. 

20
PRO

JVP Karlovac-proslava

Novosti, Najave, Obljetnice


Javna vatrogasna postrojba grada Karlovca obilježava 40 godina rada i djelovanja, 23.12.2011.g. u gradskom kazalištu Zorin dom. Predstavljena će biti monografija o radu u proteklom periodu, te će biti potpisana obnoviteljska Povelja o suradnji s Javnom vatrogasnom postrojbom iz Varaždina. Za tu priliku bit će služena i Sveta misa u crkvi Predvetog trojstva u Karlovcu. JVP grada Karlovca u suradnji s Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Velika Jelsa organizira 5.siječnja 2012.g.

Nastavak...