25.5.
DANAS

min
max

°C
°C

26.5.
SUTRA

min
max

°C
°C

22
SIJ

Osposobljavanje-vatr.dočasnik I kl.

Novosti, Najave, Vježbe i osposobljavanja


Vatrogasna zajednica karlovačke županije održat će osposobljavanje za zvanje vatrogasni dočasnik I kl. 20.2.2013.g. pri DVD-u Tuškani /VZG Karlovca/s početkom u 17,oo sati. Pristupiti mogu svi koji udovoljavaju uvjetima prema Pravilniku osposobljavanja i usavršavanja vatrogasnih kadrova. Do 15.2.2013. g. u Ured VZ karlovačke županije potrebno je dostaviti ispunjenu prijavnicu i presliku dokaza o zvanju vatrogasnog dočasnika. Prijavnice su poslane u VZ O/G/Područja.

18
SIJ

Obavjest!

Novosti, Najave, Sastanci i sjednice


Ogledni primjeri Poslovnika za sjednice Skupštine VZ i DVD-a nalaze se na stranici multimedije- preuzimanje dokumenata.

11
PRO

Novi vatrogasni časnici

Novosti, Najave, Vježbe i osposobljavanja


U organizaciji Vatrogasne zajednice karlovačke županije od 14.11. - 10. 12. 2012.godine održao se tečaj za vatrogasnog časnika koji je organiziran u suradnji s Vatrogasnom zajednicom grada Karlovca odnosno kod DVD-a Tuškani. Ispit se održava 11.12.2012. god.

Nastavak...

19
STU

DVD Oštarije - 110 godina rada

Novosti, Najave, Obljetnice


Pod pokroviteljstvom Područne vatrogasne zajednice Ogulin, 9. prosinca 2012.godine Dobrovoljno vatrogasno društvo Oštarije slavi 110 godina aktivnog rada i djelovanja. Proslava počinje polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i Svetom misom zadušnicom za sve preminule vatrogasce Oštarija. Nakon toga slijedi svečana sjednica gdje se očekuje mnoštvo vatrogasaca, gostiju i uzvanika iz županije i šire.

15
STU

Vatrogasna vježba

Novosti, Vježbe i osposobljavanja, Najave


17.11.2012. godine u 15 sati održat će se zonska vatrogasna vježba Dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice grada Karlovca i Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca. Vježba se održava na Kaštelu /Hrnetić-Novaki, u poslovnom prostoru tvrtke FAST d.o.o. Cilj je prikaz djelovanja vatrogasnih postrojbi (8) u zoni odgovornosti Karlovac pri gašenju velikih požara klase A te uvježbavanje za posebne taktičke zadatke a sve u svrhu predlaganja mjera za kvalitetniji rad i opremanje.